• Kitchen Trend sideplate Stone petrol
  Kitchen Trend sideplate Stone petrol

  Klein bordje/ sideplate van het servies Stone van Kitchentrend in petrol. Te gebruiken als sideplate voor bijvoorbeeld brood of als klein schaaltje voor tapas. Het bordje heeft een licht opstaand randje.

  € 9,95
 • Kitchen Trend ontbijtbord Stone petrol
  Kitchen Trend ontbijtbord Stone petrol

  Ontbijtbord van het servies Stone van Kitchentrend. Dit servies kenmerkt zicht door de onregelmatige vormen en kleuren. Verkrijgbaar in de kleuren zeegroen en petrol die heel goed te mixen zijn.

  € 12,25
 • Kitchen Trend dinerbord Stone petrol
  Kitchen Trend dinerbord Stone petrol

  Dinerbord van het servies Stone van Kitchentrend. Dit servies kenmerkt zicht door de onregelmatige vormen en kleuren. Verkrijgbaar in de kleuren zeegroen en petrol die heel goed te mixen zijn.

  € 16,25
 • Kitchentrend diep bord Stone petrol
  Kitchentrend diep bord Stone petrol

  Diep bord van het servies Stone van Kitchentrend. Dit servies kenmerkt zicht door de onregelmatige vormen en kleuren. Verkrijgbaar in de kleuren zeegroen en petrol die heel goed te mixen zijn.

  Afmetingen:
  Ø 23 cm

  € 16,25
 • Kitchen Trend mini kom Stone petrol
  Kitchen Trend mini kom Stone petrol

  Kommetje van het servies Stone van Kitchentrend. Dit servies kenmerkt zicht door de onregelmatige vormen en kleuren. Verkrijgbaar in de kleuren zeegroen en petrol die heel goed te mixen zijn.

  Afmetingen:
  Ø 8 cm

  € 5,95
 • Kitchen Trend kleine kom Stone petrol
  Kitchen Trend kleine kom Stone petrol

  Kleine kom van het servies Stone van Kitchentrend. Dit servies kenmerkt zicht door de onregelmatige vormen en kleuren. Verkrijgbaar in verschillende kleuren die heel goed te mixen zijn.
  De kom kan in de vaatwasser.

  € 9,95
 • Kitchen Trend kom Stone petrol
  Kitchen Trend kom Stone petrol

  Kom van het servies Stone van Kitchentrend. Dit servies kenmerkt zicht door de onregelmatige vormen en kleuren. Verkrijgbaar in de kleuren zeegroen en petrol die heel goed te mixen zijn.

  Afmetingen:
  Ø 15 cm

  € 11,95
 • Kitchen Trend schaal Stone petrol
  Kitchen Trend schaal Stone petrol

  Grote (salade)schaal van het servies Stone van Kitchen Trend. Dit servies kenmerkt zicht door de onregelmatige vormen en kleuren. Verkrijgbaar in de kleuren zeegroen en petrol die heel goed te mixen zijn.

  € 37,95
 • Kitchen Trend kopje Stone petrol
  Kitchen Trend kopje Stone petrol

  Kopje van het servies Stone van Kitchen Trend. Dit servies kenmerkt zicht door de onregelmatige vormen en kleuren. Verkrijgbaar in de kleuren zeegroen en petrol die heel goed te mixen zijn.

  € 9,95
 • Kitchen Trend rechte mok Stone petrol
  Kitchen Trend rechte mok Stone petrol

  Mok van het servies Stone van Kitchentrend. Dit servies kenmerkt zicht door de onregelmatige vormen en kleuren. Verkrijgbaar in de kleuren zeegroen en petrol die heel goed te mixen zijn.

  € 11,95
 • Kitchen Trend kleine ovale schaal Stone petrol
  Kitchen Trend kleine ovale schaal Stone petrol

  Kleine ovale schaal van het servies Stone van Kitchen Trend. Dit servies kenmerkt zicht door de onregelmatige vormen en kleuren.
  De ovale schalen zijn te krijgen in verschillende maten en kleuren.
  De schaal kan in de vaatwasser

  € 14,95
 • Kitchen Trend middelgrote ovale diepe schaal Stone petrol
  Kitchen Trend middelgrote ovale diepe schaal Stone petrol

  Middelgrote diepe ovale schaal van het servies Stone van Kitchen Trend. Dit servies kenmerkt zicht door de onregelmatige vormen en kleuren.

  De kommen zijn te krijgen in verschillende maten en kleuren.

  Kan in de…

  € 29,95
© 2015 - 2021 Pimp je Tafel - Servies & Tafelstyling - Uitgebreide collectie - Persoonlijke Service | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel